Ana SayfaKadınGüzel bir ciltle uyanmak için 7 vazgeçilmez adım

Güzel bir ciltle uyanmak için 7 vazgeçilmez adım

- Advertisement -

Geceleri iyi bir cilt bakımı rejimi cildiniz için harikalar yaratabilir. Stresli bir günün ardından hasarlı cilt hücrelerini onarmak ve cildinizi şımartmak için mükemmel bir zaman. İşte yenilenmiş, ışıltılı bir ciltle uyanmanıza yardımcı olabilecek altı gece tüyosu.

MUTLAKA TEMİZLEYİN

MUTLAKA TEMİZLEYİN

Makyaj temizleyici kullanmanın yüzünüzü de tamamen temizleyeceğini düşünmeyin. Cilt tipinize bağlı olarak iyi bir temizleyiciye yatırım yapın ve makyajınızı çıkardıktan sonra kullandığınızdan emin olun. Kir ve yağı temizleyerek gözeneklerinizin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olacaktır.

BAKIM MASKESİ UYGULAYIN

BAKIM MASKESİ UYGULAYIN

Cilt durumunuza bağlı olarak haftada bir veya iki kez yüz maskesi uygulamak iyi bir fikirdir. Cildinizin esnek ve ten renginin parlak kalmasına yardımcı olacaktır.

UYKU ÇOK ÖNEMLİ

UYKU ÇOK ÖNEMLİ

Her gün 7-9 saat uyumak gerçekten cilt güzelliğiniz açısından oldukça önemli. İyi bir cilt bakımı rutini, iyi bir uyku zamanı ve sağlıklı bir diyetle başlar. 

Cildinizin canlandığı ve ertesi gün için hazırlandığı tek zaman bu!

GÖZ ALTI KREMİ

GÖZ ALTI KREMİ

Göz altı bölgesi vücudunuzun en ince derisidir ve bu nedenle özel bakım gerektirir. Bir göz kremi, gözlerinizin altındaki koyu halkaları ve şişliği azaltmaya yardımcı olacaktır. Ayrıca, bölgeyi nemli tutar ve kırışıklıkları uzak tutar!

- Reklam -