Ana SayfaKadınAcil durumlarda hayat kurtaran 5 güzellik tüyosu

Acil durumlarda hayat kurtaran 5 güzellik tüyosu

- Advertisement -

Sabah uyandınız ve alnınızın tam ortasında kocaman bir sivilceyle mi karşılaştınız? Bu gibi istenmeyen durumlarda hayat kurtarıcı bazı güzellik tüyolarını bilmenizde fayda var. Önemli bir buluşmada ya da iş görüşmesinde iyi bir görünüm elde edebilmeniz için kusurları gizlemeyi öğrenmek gerekiyor. İşte acil durumlarda hayat kurtaracak 5 güzellik tüyosu…

1- BİRDEN ORTAYA ÇIKAN SİVİLCE İÇİN...

1- BİRDEN ORTAYA ÇIKAN SİVİLCE İÇİN…

Taze ve doğal aloe vera jelini buz kaplarına doldurun ve dondurun. Sivilcenin üzerine aloe vera buz küpünü sürün. Şişliğinin indiğini göreceksiniz. Tüm sivilcelerin geçmesini sağlamak için aloe vera buz küplerini her gün düzenli olarak sivilcelerinizin üzerine uygulayın.

2- KIRIK TIRNAKLAR İÇİN...

2- KIRIK TIRNAKLAR İÇİN…

Küçük bir kağıt mendil alın ve kırılan tırnağın üzerine şeffaf oje ile yapıştırın. Oje kuruduktan sonra tırnağınızın üzerine istediğiniz renk ojeyi sürün. Eskisi gibi olduğunu göreceksiniz.

3- BÖLGESEL SAÇ DÖKÜLMESİ İÇİN...

3- BÖLGESEL SAÇ DÖKÜLMESİ İÇİN…

Saçlarınızın sadece kenarları dökülmüşse, ihtiyacınız olan tek şey maskara fırçası. Maskara fırçanızı saçlarınızın az olduğu bölgeye sürün. Böylece bebek tüylerinizin de saçlarınıza eklenmesini sağlamış olursunuz. Toplu bir saç modeli istediğiniz zaman maskara yöntemini kullanmanız, saçınızda kel bir görünüm olmamasını sağlayacak.

4- KIZARIKLIKLAR İÇİN...

4- KIZARIKLIKLAR İÇİN…

Diş fırçasının üzerine biraz diş macunu sürün ve biraz da karbonat ekleyin. Yüzünüzde kırmızı noktaların olduğu bölgeye sürün. Kısa sürede kızarıklığın hafiflediğini göreceksiniz.

5- KURU VE ÇATLAMIŞ DUDAKLAR

5- KURU VE ÇATLAMIŞ DUDAKLAR

Dudaklarınızı boyutuna göre bir parça kağıt mendili alın ve süte batırın. Islanan mendili dudaklarınıza yapıştırın ve 3-4 dakika bekletin. Dudaklarınız nemlenecek ve canlanacak.

- Reklam -