Ana SayfaKadın14 Şubat Sevgililer Günü'nde kalpleri fethedecek romantik hediyeler

14 Şubat Sevgililer Günü’nde kalpleri fethedecek romantik hediyeler

- Advertisement -

Sevgililer Günü’ne bir hafta kaldı. ’14 Şubat’ta eşime, sevgilime ne hediye alsam, nasıl bir jest yapıp ayaklarını yerden kesip de mutlu etsem’ diye kara kara düşünen aşıklara rehber olabilecek önerileri bir araya getirdik. Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun. // Bekir Saçar – POSTA

Erkekler için

Erkekler için

Taraftar ürünleri

Spor tutkunu eşiniz ya da sevgiliniz varsa tuttuğu takıma ya da ilgilendiği spor dalına uygun forma, atkı, bere ve tişört gibi bir hediye onu çok mutlu edecektir. Hediye edeceğiniz kombine maç bileti onu havalara uçurur.

Teknolojik tercihler

Teknolojik tercihler

Teknolojiye düşkün eşiniz ya da erkek arkadaşınız varsa o zaman işiniz çok daha kolay. Akıllı telefon, kulaklık, akıllı saat ya da bir oyun konsolu hem ihtiyaca yönelik hem de kalıcı ve güzel bir hediye olacaktır. 

Ivır zıvır hediyeler

Ivır zıvır hediyeler

Kadınların aksine erkekler ıvır zıvır hediyeyle bile çok mutlu olabilir. Kol düğmesi, kravat, ayakkabı, çakmak, dolma kalem, cüzdan, kartvizitlik, parfüm, tıraş seti veya bir maket otomobil sevgilinizi şaşırtıp ve mutlu etmeye yetecektir

Kadınlar için

Kadınlar için

Baştan çıkaran üçlü

Pırlanta, kırmızı gül ve çikolata bir kadını baştan çıkarmaya yetip artacak hediyelerin başında gelir. Sevgilinizi şımartmak ve mutlu etmek istiyorsanız bu üçlüden birini, imkanınız varsa üçünü birden hediye edin. Kadınları bu üçlüye benzetirsek hiç de abartmış olmayız

Parfüm ve kozmetik

Parfüm ve kozmetik

Kadınlar her daim akılda kalıcı olmak, iz bırakmak ister. Bunun yolu da mis kokulu parfümlerden geçer. Aşkınızın favorisi olan parfümlerinden birini hediye etmeniz onu fazlasıyla mutlu edecektir. Kozmetik ürünler, bakım kremi ve makyaj seti çok etkili bir hediye olabilir.

Çanta ve ayakkabı

Çanta ve ayakkabı

Marka ayakkabıya ve çantalara servet ödeyen kadınların sayısı her geçen gün artıyor. Siz de sevgilinize gösterişin ve havalı olmanın sembolü olan kaliteli çanta veya ayakkabı alarak onu mutluluktan uçurabilirsiniz.

Mum ışığında yemek

Mum ışığında yemek

Bu özel günün olmazsa olmazı kırmızı güller, mis kokulu mumlarla süslenmiş, aşk şarkıları eşliğinde romantik bir akşam yemeği yemektir. Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız, Kız Kulesi, Galata Kulesi, muhteşem Boğaz ve Haliç manzaralı yüzlerce mekan var. Unutulmaz bir gece yaşamak istiyorsanız rezervasyon için elinizi çabuk tutun. 

Doğada romantizm

Doğada romantizm

Doğayla iç içe, sakin, sessiz ve tertemiz havanın tadını çıkarıp romantik bir tatil hayal ediyorsanız Uludağ, Kartalkaya, Erciyes, Palandöken tam da aradığınız yer. Sapanca, Yedigöller, Polonezköy, Şirince, Kaz Dağları, Alaçatı’da kiralayacağınız taş evlerde şömine başında yapacağınız bu tatil 14 Şubat’ı unutulmaz kılacak. 

Mavi gökyüzünde aşk

Mavi gökyüzünde aşk

Masalsı, romantik ve rüya gibi bir gün geçirmek istiyorsanız önerim Kapadokya olacak. Kaya otellerinde konaklayın, mağaraların içindeki spa’larda kendinizi şımartın. Gökyüzünü renklendiren balon gezisine çıkın, otantik restoranlarda yemek yiyin ve bu eşsiz coğrafyanın bol bol fotoğrafını çekin. 

Farklı bir deneyim

Farklı bir deneyim

Anadolu’nun tüm güzelliklerini seyrederek eşsiz bir yolculuk yapmaya hazır mısınız? Doğu Ekspresi’nin otelleri aratmayan iki kişilik odalarında konaklayıp ister Erzurum’a, isterseniz de Kars’a kadar seyahat edin. Bu gezide size eşsiz ırmaklar, göller, vadiler ve karla kaplı dağ manzaraları eşlik edecek.

- Reklam -