Ana SayfaKadınErkeklerin ilk buluşmada en sık söylediği yalanlar

Erkeklerin ilk buluşmada en sık söylediği yalanlar

- Advertisement -

Erkekler çok nadiren ilk buluşmalarında dürüstçe konuşur çünkü kadını etkilemek için oradadırlar. Her konuda yalan söyleyebilirler ama en yaygın 5 yalan vardır ve onları affetmek size kalmış. İşte erkeklerin ilk buluşmalarında söylediği 5 yalanın listesi.

Erkekler de en az kadınlar kadar ilk buluşmada kulağa hoş gelmeyi sever. Kadınlar gibi onların da flört etme konusunda yüksek beklentileri vardır.

Genel olarak, çoğu insan – erkek ve kadın – ilk buluşmada dürüst olmayı amaçlar , ancak bariz bir şekilde yalan söyleyen bazı insanlar var. Ve elbette, hepimiz ilk buluşmada bazı şeyleri görmezden gelme eğilimindeyiz çünkü insanların varsayımlarda bulunmadan veya bizi geri çevirmeden önce bize bir şans vermelerini istiyoruz.

PARA DURUMU

PARA DURUMU

Gerçekçi olalım: Tarihsel olarak, erkekler kazançlarına ve avlanma veya sağlama yeteneklerine göre değerlendirilmiştir. Sizi etkilemek için kendini önemli biri gibi göstermek için kendini daha rahat hissettirebilir, hatta alışverişler veya tatiller hakkında övünebilir.

Sonunda çok yüksek bir maaşı olmadığını veya borcu olduğunu öğrenirseniz şaşırmayın.

YAŞAMINDAKİ BAZI AYRINTILAR

YAŞAMINDAKİ BAZI AYRINTILAR

Ailesiyle veya oda arkadaşlarıyla yaşıyorsa, bu durumun sağlayamayacakmış gibi görünmesinden korkabilir. Yani, eğer durum buysa, muhtemelen bu konuda yalan söylemeyecek, ancak siz sormadıkça bundan bahsetmeyecektir.

Ve sorarsanız ve o yanıtlarsa, bunu daha geçici ya da gerçekte olduğundan daha kısa bir süreymiş gibi gösterebilir.

HAYATINDAKİ KADINLAR

HAYATINDAKİ KADINLAR

Bam! Bu beyaz bir yalan değil. Ah hayır, hayır, hayır, değil. Biriyle çıkıyor olabilir veya biriyle görüşüyor olabilir.

Şimdi, bunu her erkek yapmıyor. Sadece bazılarının olabileceğini söylüyorum.

“Görüştüğüm biri vardı kısa süre önce bitti”

Erkekler özellikle ilk buluşmalarda, hayatındaki kadınlardan bahsetmez. Sorulduğunda yalan söylememe eğiliminde olan çapkınlar sayıyı düşürebilir veya durumu önemsizleştirebilir.

İŞ PROFİLİ

İŞ PROFİLİ

Elbette memursa iş adamıyım demeyecek ancak bazı ufak eklemeler, biraz pozisyonunu önemli göstermelerle gerçeği esnetmeleri olasıdır.

En sık söylenen yalanlardan biri işindeki konum ile alakalıdır. Erkekler kadınlara önemli biri olduğunu yansıtmak için sıklıkla bazı ufak yalanlar söylerler.

SON İLİŞKİSİ

SON İLİŞKİSİ

Belki de son ilişkisinde aldatan ya da suçlanacak olan oydu. Ya da belki de son ortağı gerçekten kalbini kırmıştır.

Her şeyi paylaşmakla ilgili olmadığı sürece, büyük olasılıkla, gerçekten olduğundan daha iyi olduğu düşünmeniz için bazı önemli noktaları atlayabilir.

- Reklam -