Ana SayfaKadınAnında daha gür ve daha çok! Kaşları ve kirpikleri hızla uzatan doğal...

Anında daha gür ve daha çok! Kaşları ve kirpikleri hızla uzatan doğal bakım!

- Advertisement -

Kirpikleri uzatan yağlar olduğunu biliyor muydunuz? Rimel ve makyaj ile yıpranan kirpikleriniz ve kaşlarınız yaş almanın etkisiyle yavaş yavaş gürlüğünü kaybeder ancak doğru bakımlar onları daha gür hale getirebilirsiniz! İşte kirpik uzatan yağlar ve gürleştiren bakım önerileri

KAŞ KİRPİK GÜRLEŞTİRME

KAŞ KİRPİK GÜRLEŞTİRME

Dramatik takma kirpiklere başvurmadan doğal olarak daha uzun kirpiklere sahip olmanın birkaç yolu var. İster kirpik uzatan yağlar ve serumlarla nemlendirin, ister kürler deneyin, kirpiklerinizi daha uzun ve daha güçlü hale getirmek için doğru bakım ve biraz zaman yeterli…

İşte daha gür kaş ve kirpikler için uzatan yöntemler

KAŞ VE KİRPİKLERİNİZİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN BAZI İPUÇLARI

KAŞ VE KİRPİKLERİNİZİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN BAZI İPUÇLARI

  • Kötü rimeller kirpiklerinizi zayıflatarak dökebilir!

Dermatolog olan Dr. Tsippora Shainhouse , kirpikleriniz birkaç nedenden dolayı zayıflayıp, azalabilir. “Saçları kurutabilen veya kirpiklerin orta kısımda kırılmasına neden olabilecek rimel veya ilaçlı göz damlaları gibi ürünler nedeniyle kirpikleriniz kırılgan ve kırılgan hale gelir” diye açıklıyor. Ki

  • Hava almaları için her zaman temizleyin

Kirpiklerin ve kirpik diplerinin rimelden, makyajdan ve tozdan arınması ve hava alması çok önemlidir. Kaş ve kirpikleriniz için temizliği atlamayın.

  • Beslenme şekliniz kirpiklerinizi etkiler! Beslenmenizi iyileştirin

Beslenme saçta olduğu gibi kirpiklerde de doğrudan etkilidir. Zayıf bir beslenme şekli ya da şok diyetler kirpiklerinizin de zayıflamasına neden olur. Beslenmenize sağlıklı yağlar ve vitaminlerle dolu avokado, kuruyemişler, somon gibi yağlı balıklar ekleyin. E vitamini içeren gıdalarla beslenmek, biotin takviyeleri kirpiklerinizi güçlendirir.

  • Gözlerinizi çok ovuşturmayın, rimellerinizi çıkartırken nazik davranın

Dr. Shainhouse ayrıca kirpiklerinizin daha kısa olmasının ek bir nedenini de belirtiyor: gözlerinizi sık sık ovmak. Bunun kirpiklerinizi hem kırabileceği hem de çekebileceği konusunda uyarıyor. “Kirpikler dört ila sekiz haftalık bir döngüde uzar,” diye açıklıyor, “kılları çıkarırsanız, tüyler hemen geri çıkmaz, bu da saçınızın kısa ve seyrek görünmesine neden olur.”

  • Kirpik uzatan yağlar ile kirpiklerinizi her gün besleyin ve nemlendirin.

Kaş kirpik uzatan yağlar, yoğun beslenme ve nemlendirme sağlayarak gür yeni tellerin uzamasını sağlar.

Kaş ve kirpiklerinizin hızla uzayıp gürleşmesini istiyorsanız, kirpik uzatan kaliteli doğal yağlarla hazırlanmış bakım kürlerini, iyice temizlenmiş kaş ve kirpiklerinize az 20 gün boyunca uygulamanızı tavsiye ediyoruz.

ANINDA ETKİ! KAŞ VE KİRPİK UZATAN BAKIM KÜRÜ

ANINDA ETKİ! KAŞ VE KİRPİK UZATAN BAKIM KÜRÜ

Kirpik ve kaşlarınızı hızla gürleştiren bir bakım arıyorsanız, yumurta akının dolgunlaştırıcı etkisini ve kirpik uzatan bazı güçlü bitkisel yağlardan faydalanmalısınız.

Kirpiklerinizde anında gürleştirici etki için iyice ve nazikçe kaş ve kirpiklerinizi temizleyin

Yumurta akını bir rimel fırçası yardımıyla kirpiklerinize ve kaşlarınıza sürün. katmanı kalınlaştırmak için tekrar edebilirsiniz. 5 dakika bekleyin, nazikçe temizleyin. Hemen arkasından bakım kürünü uygulayın.

  • 1 damla kuşburnu yağı,
  • 1 damla saf argan yağı
  • 1 damla üzüm çekirdeği yağı

Yumurta akını temizledikten sonra bu kürü uygulayın.

Kirpik uzatan yağları karıştırın. Nazikçe kirpiklerinize uygulayın.

Gün içerisinde kirpikleriniz bu yağ ile nazikçe ve sık sık tarayın.

Tarama işlemi için geniş bir fırça edinebilirsiniz ya da eski bir maskara fırçasını temizleyerek kullanabilirsiniz.

Yağı kaşlarınıza sürerken diplerine hafifçe masaj yapın.

SAF E VİTAMİNİ İLE KİRPİK GÜRLEŞTİRME

SAF E VİTAMİNİ İLE KİRPİK GÜRLEŞTİRME

E vitamini ile kaş ve kirpiklerinizi hem içerden hem dışardan besleyin.

E vitamini yağı, avokado, badem ve tatlı patates gibi doğal olarak vitamin açısından zengin meyve ve sebzelerden elde edilen topikal bir E vitamini şeklidir. 

Olası hücre yenilenmesi faydaları nedeniyle cildin daha genç görünmesini sağladığına inanılmaktadır. 

Bu nedenle cilde E vitamini uygulandığında, saç köklerinin de hücre yenilenmesinden yararlandığına ve böylece daha güçlü ve daha uzun büyüdüğüne inanılır. Sürekli kullanıldığında kirpiklerinizi daha kalın, daha uzun ve daha sağlıklı gösterebilir. Diğer kozmetik ürünler ve diğer cilt geliştirici maddelerle birlikte uygulanabilir.

E vitamini yağı çok kalındır ve tek başına kullanılabilir (kıvamına rağmen gözenekleri tıkamaz) veya daha ince bir nemlendirici benzeri için vazelin, hindistancevizi yağı veya jojoba yağı gibi diğer yağlarla karıştırılmış E vitamini yağı olabilir

ANINDA GÜR VE DAHA ÇOK! KAŞ, KİRPİK UZATAN KÜR

ANINDA GÜR VE DAHA ÇOK! KAŞ, KİRPİK UZATAN KÜR

Kuşburnu yağı, kirpikleri uzatan yağlar arasında en etkili olanlarındandır.

Kuşburnu yağı ile kirpikleriniz kısa zamanda daha parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Nemlendirici bir ürün olarak işlev gördüğünden, kirpiklerinizi gürleştirmek ve kökten uca kadar geliştirmek için harika bir doğal kaynaktır. Uygularken diğer kirpik üreten yağlar ile karıştırarak kendinize kaş kirpik bakım kürü yapabilirsiniz.

Yağı uygulamak kolaydır ve sadece birkaç damla gereklidir. Yaklaşık bir çay kaşığı kadar bir miktar taşıyıcı yağ ile (zeytinyağı, badem yağı, jojoba yağı vb) seyreltilmeli ve elde edilen karışımı her gece temizlenmiş kaş ve kirpiklerinize hafif masaj yaparak uygulayın.

KİRPİK UZATAN YAĞLAR: HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

KİRPİK UZATAN YAĞLAR: HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Kaş, kirpik uzatan yağların en etkilisi nemlendirici gücü nedeniyle Hindistan cevizi yağıdır.

saf hindistancevizi yağı sadece göz çevrenizde kozmetik kullanım için güvenli olmakla kalmaz, aynı zamanda kirpikleriniz için de harika bir nemlendirici ve güçlendiricidir. 

Bir çalışma , saçınızı yıkamadan önce ve sonra hindistancevizi yağı uygulayarak tellerdeki protein kaybını önleyebileceğinizi göstermiştir.

Bir ipucu: Ve rimel değneğini bir şişe %100 doğal hindistancevizi yağına batırmaktan çekiniyorsanız , parmak uçlarından biraz alıp parmaklarına ovalayabilir ve ardından kirpiklerinize sürebilirsiniz.. Bu, yumuşaklığı ve gücü artırmak için hindistancevizi yağını kirpiklerinize aktaracaktır.

KİRPİK UZATAN JOJOBA YAĞI

KİRPİK UZATAN JOJOBA YAĞI

Jojoba yağı, şaşırtıcı rejeneratif özelliklere sahip nemlendirici bir yağdır. Jojobo yağı muhtemelen kirpik uzatan yağlar içinde en popüler yağdır çünkü sadece kirpikleri nemlendirmekle kalmaz , aynı zamanda kirpiklerin dökülmeden önce daha uzun ve kalın büyümesini sağlayan köklerini de korur.

ZEYTİNYAĞI KİRPİKLERİ GÜÇLENDİRİYOR

ZEYTİNYAĞI KİRPİKLERİ GÜÇLENDİRİYOR

Zeytinyağının kirpiklerinizin uzunluğunu ve gücünü artırabileceğine dair pek çok bilgi var. Doğal zeytinyağı , yenileyici görevi gören , kirpiklerinizi nemlendiren ve yumuşatan esansiyel yağ asitleri bakımından zengindir.

Profesyonel ipucu: Bu yağları uygulamanın en kolay yolu, iyice temizlenmiş bir maskara fırçassını yağa batırmak ve ardından yağı kirpiklerinize sürmektir.

TATLI BADEM YAĞI

TATLI BADEM YAĞI

Tatlı badem yağı faydalarısaymakla bitmiyor. Güçlü asitler, zengin bileşenler badem yağını cildiniz gibi saçlarınız, kaş ve kirpiklerinizi besleyen harika bir yağlar arasında ön sıralara çıkartıyor.

Badem yağı, vitamin açısından zengin yumuşak bir yağdır. Badem fındık yağı, her kirpiği nemlendirerek daha güçlü hale getiren besleyici E Vitamini, kalsiyum ve magnezyum içerir.

Badem yağının yaklaşık 6-8 hafta boyunca kullanılmasıyla kirpiklerinizde ve kaşlarınızda gözle görülür bir fark görmeyi bekleyebilirsiniz

- Reklam -