Ana SayfaKadın'Seni Seviyorum' demekte zorlanan 5 burç

‘Seni Seviyorum’ demekte zorlanan 5 burç

- Advertisement -

Bazen duygularımızı belli etmeye çekiniriz. Ancak bazı burçlar var ki duygularını sır gibi saklamayı tercih ediyor. Bu burçlar söz konusu ‘Seni seviyorum’ demek olunca da adeta kaçacak delik arıyor! Zodyak kuşağının duygularıyla yüzleşmekten en çok korkan burçlarını derledik.

BAŞAK BURCU

BAŞAK BURCU

Başak burçları çok fazla analiz yapar ve ilişkiyi mükemmelleştirmek için çok zaman harcarlar. Kendileri duygularını belli etmese de eşlerinden duygularını belli etmelerini isterler. İlişkideki değişikliklere uyum sağlamakta biraz zorlanabilirler.

YAY BURCU

YAY BURCU

Yay burcu ilişkilerde ciddi olmaktan kaçınabilir. Bu nedenle ‘Seni seviyorum’ demek onlara zor gelir. Bu cümleyi kurduklarında ilişkideki heyecanı kaybedeceklerini zannedebilirler.

OĞLAK BURCU

OĞLAK BURCU

Oğlak burçları kolay kolay aşka inanmaz. Duygularını ifade ettikleri zaman kendilerini savunmasız hissederler. Güven ve sadakate son derece önem verirler.

KOVA BURCU

KOVA BURCU

Kova burçları güçlü insan görünümünden vazgeçmek istemez. Çünkü başkaları tarafından kırılmak onları korkutur. Bu nedenle ‘Seni seviyorum’ cümlesini kurmakta çok zorlanır. Attıkları her adımı iki kez düşünebilirler.

AKREP BURCU

AKREP BURCU

Akrep burcu duygularını gizlemeyi tercih eder ve diğer kişilerin duyguları hakkında derin derin düşünebilir. Zaman zaman bağlanma korkusu yaşayabilir.

- Reklam -