Ana SayfaModaSizi 10 yaş daha genç gösterecek 5 saç kesimi

Sizi 10 yaş daha genç gösterecek 5 saç kesimi

- Advertisement -

Yaşımız ilerledikçe çabasız bir şekilde daha genç görünmenin yollarını arıyoruz. Bu uğurda kimimiz estetik operasyonları tercih ediyor, kimimiz ise daha doğal yöntemlere başvuruyor. Peki doğru saç kesimiyle 10 yaş daha genç görünebileceğinizi biliyor musunuz? İşte sizi anında gençleştirecek 5 saç kesimi…

Saç kesiminizin yüzünüzde büyük bir değişime neden olabileceğini biliyor musunuz? Genç görünmek için pahalı anti-ageing ürünlerine yatırım yapıyorsanız, bir kez daha düşünün! Doğru saç kesimi ile olduğunuzdan 10 yaş daha genç görünmeniz mümkün. Doğru saç kesimi, çene hattınızı ve elmacık kemiklerinizi belirginleştirerek dikkatleri kırışıklıklarınızdan uzak tutar. Peki hangi saç modelleri genç gösteriyor? 5 tanesini derledik…

1- KAHKÜL

1- KAHKÜL

Kahkül hemen hemen her yaşa uyabilen bir saç kesimi. Çoğu zaman kahkül kestirip kestirmemekte kararsız kalırız. Ancak 10 yaş daha genç görünmek için bu riske girmeye değer.

Ancak dalgalı ya da kalın kahküllerden kaçınmalı, yan kahkül ya da ince modellerini tercih etmelisiniz.

2- BOB KESİM SAÇ MODELİ

2- BOB KESİM SAÇ MODELİ

Bob saç kesimi yüz hatlarınızı anında belirginleştirir. Yüz tipinize göre çene hizanızda ya da kulak altında bir kesim deneyebilirsiniz.

3- KATLI SAÇ KESİMİ

3- KATLI SAÇ KESİMİ

Uzun saçlarınıza kıyamıyorsanız, katlı kesimleri tercih edebilirsiniz. Özellikle de kalın saç tellerine sahipseniz, katlı kesim saçlarınızın daha dolgun görünmesini sağlayacaktır.

4- PIXIE SAÇ KESİMİ

4- PIXIE SAÇ KESİMİ

Son derece klasik bir kesim olan pixie, herkesin cesaret edebildiği bir saç modeli değil. Ancak yine de bu model zahmetsiz ve az bakım ister ve anında genç gösterir.

5- LOB SAÇ MODELİ

5- LOB SAÇ MODELİ

Uzun bob kesim olarak bilinen lob saç modeli, yüz hatlarınızı belirginleştirir ve her yaşta kullanılabilir. Ünlülerin favori saç modeli olan lob kesimde saçlarınızı yandan ayırarak kullanabilirsiniz.

- Reklam -