Ana SayfaModaSıradan bir evi havalı hale getirecek 9 ev eşyası

Sıradan bir evi havalı hale getirecek 9 ev eşyası

- Advertisement -

Herkes evinin sıra dışı ve havalı görünmesini ister. Bunun için dekorasyona binlerce lira harcamanıza gerek yok. Evinizdeki birkaç eşyanın yerini daha ‘çekici’ olanları ile değiştirmeniz yeterli. İşte sıradan bir evi havalı hale getirebilecek eşyalar…

1- TASARIM ASKILIK

1- TASARIM ASKILIK

Askılıklar her evin olmazsa olmazıdır. Standart askılıklar ya da portmantoları bir kenara bırakın ve farklı tasarımlara duvarınızda yer verin.

2- SERVİS ALTLIKLARI

2- SERVİS ALTLIKLARI

Birçok insan servis altlıklarını gereksiz bulsa da, bir yemek masasını son derece çekici gösterdiklerini kimse inkar edemez. Piyasada çok çeşitli servis altlıkları bulmak mümkün olsa da bambudan yapılanlar en havalı olanları.

3- DERİ KOLTUK

3- DERİ KOLTUK

Evinizdeki her kanepenin deri olması biraz rahatsız edici olabilir. Sonuçta deri kanepeler her zaman rahatlık vermiyor. Ancak evinizin bir köşesinde ikili deri koltuk ya da deri berjere yer vermeniz şık bir dekorasyonun kilit noktası olacaktır.

4- FONKSİYONLU KAHVE MAKİNESİ

4- FONKSİYONLU KAHVE MAKİNESİ

Evinizde çok fonksiyonlu bir kahve makinesi bulundurmanız, misafirlerinizin memnuniyetini kazanmanızı sağlayacaktır. Sonuçta kahveden daha lezzetli çok az şey var değil mi? 🙂

5- BALKON SANDALYELERİ

5- BALKON SANDALYELERİ

Plastik sandalyeleri hemen kapı dışarı edin! Evinizin içi kadar balkonunuzun da şık görünmesi önemli. Bambu sandalyeler veranda ve balkonlar için son derece şıktır.

6- CİBİNLİK

6- CİBİNLİK

Cibinliğin bebek yatakları için olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Yatak odanızda cibinlik kullanmanız hem sivrisineklere karşı sizi koruyacak hem de odanıza romantik bir hava katacaktır.

7- MODERN DESENLİ HALI

7- MODERN DESENLİ HALI

Klasik halıların yerini 3 boyutlu tasarımlar aldı. Bu tasarımlardan birine salonunuzda yer vermek isteyebilirsiniz.

8- PASPAS

8- PASPAS

Misafirlerinize eğlenceli bir ön bilgi vermenin anahtarı kapı paspası. Üstelik kişiye özel paspas tasarlayan firmalar da var.

9- LAMBADER

9- LAMBADER

Romantik atmosferin olmazsa olmazı şık bir lambaderdir. Hiç yakmasanız bile evin bir köşesinde tasarım bir lambaderin varlığı, dekorasyonu fazlasıyla etkileyecektir.

- Reklam -