Ana SayfaModaBabalar Günü için hediye alternatifleri

Babalar Günü için hediye alternatifleri

- Advertisement -

İlk kez 1910 yılında kutlanan Babalar Günü yaklaşıyor. Bu anlamlı günde milyonlarca çocuk Babalar Günü’nü kutlayarak çeşitli hediyeler alacak. Peki, Babalar Günü ne zaman ve bu özel günde hangi hediyeler alınır?

SÜPER BABALARA ÖZEL HEDİYELER!

SÜPER BABALARA ÖZEL HEDİYELER!

Deichmann’ın birbirinden şık, konforlu, renkli yaz koleksiyonu, Babalar Günü için iddialı ve ideal hediye seçenekleriyle dopdolu!.. Deri şıklığını tercih eden stil sahibi babalar için Franco Fortini, Borelli, Easy Street gibi markaların çeşitli modelleri dikkat çekerken, sportmen babalara, Vty, Memphis One ve daha pek çok markanın yeni sezon koleksiyon ürünleri sunuluyor.

RENKLİ VE DİNAMİK SEÇİMLER

RENKLİ VE DİNAMİK SEÇİMLER

Bu yıl “Miami Vibes” teması ile tasarlanan Tommy Hilfiger İlkbahar 2021 koleksiyonu’nda; kort sporları ve kolejli stiller, gerçek anlamda modern yorumlarla bir araya getiriliyor. İlkbahar 2021 Tommy Hilfiger Erkek Giyim Koleksiyonu, kortta veya plajda, Miami’nin yakıcı sıcağına rağmen son derece rahat ve serin hissettiriyor. Kombin ve görünümleriyle de bir o kadar etkiliyor. Koleksiyonda, daha sürdürülebilir BIO COOL yüzey tekniği gibi ileri teknolojili, bitki bazlı inovasyonlar, serin ve kuru tutma özellikleri ile konforlu kullanım sunuyor. Organik pamuklu şortlar, süper yumuşak, sürdürülebilir malzemeli şortlar, geliştirilmiş Flex özellikli şortlar, pastel tonlardaki keten ve polo şortlar, mavi tonlarda keten şortlar, denim şortlar ile renkli Hawaii desenli ve hafif pamuklu keten şortlar bu Babalar Günü’nde vazgeçilmez hediye seçeneklerinden olabilir.

BABALARIN MAÇ HEYECANINA ORTAK OLUYOR!

BABALARIN MAÇ HEYECANINA ORTAK OLUYOR!

Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle milyonlarca eve giren TAÇ, babaların taraftar ruhuna hitap eden lisanslı nevresim takımı, kırlent ve havlularla Babalar Günü’nü kutluyor! Fanatik babalara özel, üzerinde tuttuğu takımın renklerinin ve logosunun yer aldığı ürünler, en ideal hediye seçeneklerinin başında geliyor. %100 pamuk ve yumuşacık dokusu sayesinde rahat uyku sunan nevresim takımları, emicilik gücüyle kullanım konforu sağlayan havlular ve koltukları süsleyen taraftar yastıklar futbol tutkunu babaları mutlu ediyor.

BABALARI MUTLU ETMENİN EN ŞIK YOLU

BABALARI MUTLU ETMENİN EN ŞIK YOLU

Her tarza ve her ihtiyaca yanıt veren ayakkabı modelleriyle benzersiz bir deneyim sunan Dockers by Gerli’nin birbirinden şık ve rahat ayakkabı modelleriyle Babalar Günü’nü güzel bir hediyeyle karşılayabilirsiniz! FLO mağazaları ve internet adresinden kolaylıkla ulaşabileceğiniz Dockers by Gerli’nin deri, süet ve keten ayakkabı modelleri hem hediye arayışındakilere hem de babalar günü kombinlerine şık bir dokunuş yapacak

EN ÖZEL HEDİYE

EN ÖZEL HEDİYE

NetWork, stil sahibi erkeklere yönelik modern ve rafine tasarımlarıyla, seçimlerinde şıklık ve konfora önem veren babalar için en özel hediye alternatiflerini sunuyor. Saks mavisi, fıstık yeşili, hardal sarısı gibi canlı renklerin yanı sıra beyaz, ekru, kahve ve haki gibi natürel tonların hakimiyetindeki koleksiyonda; rengarenk polo yaka tişörtler, keten gömlekler ve şortlar kaliteli kumaşları ve dikkat çekici detayları ile öne çıkıyor. Non-iron ve kısa kollu desenli vual gömlekler babalara zamansız bir stil sunarken, rahat kalıplarıyla fark yaratan NetWork Leisure koleksiyonunda şort-tişört takımları, ev giyimi şıklığına estetik bir dokunuş katmak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor. NetWork’ün minimal çizgilerle tasarlanmış Shoes&Bags seçkisi de Babalar Günü için başlı başına bir hediye destinasyonu özelliği taşıyor. Pastel tonlarda süet loafer’lar, doğallıktan referans alan espadriller ve sadeliğin güçlü etkisini ortaya koyan sneaker’lar, her kombine uyum sağlayarak kendinden emin görünümlere imza atıyor. Lüks detaylarla hareketlendirilmiş deri ve süet çantalar ve siyah, beyaz, taba tonlarındaki şapkalar ise sportif kimliğiyle öne çıkan babalara hitap ediyor.

BOL SEÇENEKLİ HEDİYELER

BOL SEÇENEKLİ HEDİYELER

Türkiye’de 38 mağazası ve online alışveriş sitesi decathlon.com.tr ile spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon mağazalarında babalar günü hediyeniz için pek çok seçenek bulabilirsiniz! 70 farklı spor dalında kimisi dünyaca ödüllü ürünlere sahip olan Decathlon, profesyonel sporcular ve müşteriler tarafından test edilip kullanılan en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunuyor. Fitness’tan koşuya, bisikletten kampçılığa, tenisten yüzmeye, yelkenden trekking’e her spor dalıyla ilgili yüzlerce çeşit spor ekipmanı, tekstil ürünleri ve aksesuarları arasından babanıza uygun bir hediye seçebilirsiniz. Fitness için giysi ve ekipmanlar, farklı arazilere uygun bisikletler, scooter’lar, özel tekstillerden üretilen koşucu kıyafetleri, koşu aksesuarları, farklı kullanımlar için spor ayakkabılar, sırt çantaları, katlanır sandalyeler, güneş gözlükleri, kondisyon bisikletleri, kamp ürünleri, mayolar, terlikler ve daha pek çok hediye seçeneği Decathlon mağazalarında.

- Reklam -