Ana SayfaModaBurca göre gelinlik modelleri

Burca göre gelinlik modelleri

- Advertisement -

Her kadının hayatındaki en mutlu günü olan düğün gününde harika görünmeye hakkı vardır. Gelinlik seçmek her zaman zor bir konu olmuştur. Büyük gün yaklaşıyor ve hala hangi gelinliği beğendiğinize karar veremiyorsanız, belki de astrolojiden yardım almalısınız. İşte burca göre gelinlik modelleri…

KOÇ BURCU

KOÇ BURCU

Koçlar, kendileri için son derece klişe olan beyaz gelinlik yerine modern ve yenilikçi modelleri tercih ederler. Düğün günlerinde çekici görünmek isterler. Duvak modellerinde de farklılıktan yanalar.

BOĞA BURCU

BOĞA BURCU

Geleneksel çizgiler boğa kadını için önemlidir. Dokunma duyuları çok gelişmiş olduğundan ipek şifonlar, ham ipekler, organzelere bayılırlar.

Gelinliğin içinde son derece rahat olmak isterler.

Kolsuz ve askısız gelinlikler onlar için idealdir.

Aksesuar olarak anlamı olan ya da miras kalan takıları takmayı tercih ederler.

Gelinlikte bej, karamel, bronz tonları tercih edebilirler.

İKİZLER BURCU

İKİZLER BURCU

Geleneksel gelinliklerden uzak duran İkizler kadını, yumuşak su gibi akan kumaşları tercih eder.

Kollar, omuzlar ve göğüs bölgesi çok kapanmamalı ve açıkta kalmalıdır.

Gelinliklerini eldivenle tamamlayabilirler.

Diz boyu balon etekleri, ince tüy tüy askılı üstleri, mini gelinlikleri, kısa duvaklara bayılırlar.

YENGEÇ BURCU

YENGEÇ BURCU

Yengeç kadınları çan biçimli, hafif kabarık ama rüya gibi olan gelinliklere bayılırlar. Eteklerde kabarıklık aşağıya doğru artmalı, üst bölgelerde taşlar veya kristal dokunuşlar muhakkak olmalıdır.

Kadınsılıklarını ortaya çıkaracak gelinlikleri tercih etmeli, yuvarlak hatlılarsa daha sert ve simetrik kesimlere yönelmelidirler.

Balık model gelinliklerden uzak durmalıdırlar.

Gelinliklerde inci detaylarını severler.

ASLAN BURCU

ASLAN BURCU

Gösterişli modelleri seven Aslanlar, saten, lüks kumaş, kabarık etekler içinde son derece mutlu olurlar.

Parlak kumaşlar, kristaller ya da payetler tercih ederler.

Elbiseleri fazla düzse, bu sefer duvakları uzun, dantelli, taşlı veya gösterişli olabilir.

BAŞAK BURCU

BAŞAK BURCU

Nostaljiyi seven Başaklar düğün günlerinin mükemmel olmasını ister.

İyi bir kesim, temiz, net dokunuşlar, basit ama etkili modeller Başak burçları için idealdir.

Beyazın ve tüm kırık tonların rengi gelinliklerinde ortaya çıkar. Beli oturan, tek parça gelinlikler daha çok tercihleridir. Kat kat kumaşlarla seçtikleri gelinliklerinde bile bir sadelik ve havadarlık olmalı.

TERAZİ BURCU

TERAZİ BURCU

Teraziler rahat ve şık gelinlikler tercih ederler. Dantel, saten, organze ve el işlerini gelinliklerinde görebilirsiniz. Sırt dekolteli, bele doğru incelen ve sonra aşağıya kadar kendi kıvrımlarıyla dökülen gelinlikler favorileridir.

Yine kuyruk sokumuna doğru toplanan ve oradan kuyruk şeklinde bırakılan modelleri iyi taşırlar.

AKREP BURCU

AKREP BURCU

Akrepler düğün günlerinde seksi görünmek ister. Gelinlik konusunda ya çok düz ya da cesur kesimleri tercih ederler. Korseli gelinlikler, bacak dekolteli etekler ya da iki parça gelinlikler onlar için idealdir.

Mutlaka düğün gününde yüksek topuk giyerler.

YAY BURCU

YAY BURCU

Yay burçları için hareket edebilmek son derece önemli. Sade, rahat ve akan kumaşları tercih ederler. Kollar ve omuzlar açıkta kalmalı.

Straplez elbiseler, pantolon ve üst tarzı gelinlikler ya da 2 parçadan oluşan çok ağır olmayan gelinlikler onlar için idealdir.

OĞLAK BURCU

OĞLAK BURCU

Gelenekselliği seven Oğlaklar klasik, net kesimli, hafif kabarık modelleri daha çabuk benimserler. Göğüs bölgesi oturmuş, dantelli kollar, sade askılı çan modeli elbiseler ya da dantelli düz hafif kabarık gelinliklere bayılırlar.

KOVA BURCU

KOVA BURCU

Kova kadınlarının görkemli, kabarık ve farklı gelinlikler hoşlarına gidebilir. Tüyler, katmanlar, üstü saran kumaşlara bayılırlar. Onlar her zaman farklı olmalıdır bu yüzden geometrik veya asimetrik gelinlikler, modern kesimli alt üst gelinlikler ilgilerini kolay cezbeder.

Önleri çok düz ve sade inerken, sırt kısımlarında farklı desen veya dekolte tercih edebilirler.

BALIK BURCU

BALIK BURCU

Romantik Balıklar, şifonlar, satenler, ipek organzeler, straplez düz kesimler, kabarık etekler gelinliklerine özellik katar. Vücutlarını çok saran elbiselerden ziyade, masal diyarını andıran, üstü düz, altı pasta gibi duran gelinlikler, tatlı fiyonklar, küçük çiçek veya tül parçaları hoşlarına gidecektir.

- Reklam -