Ana SayfaModaStil önerileri: Minyon kadınlar nasıl giyinmeli?

Stil önerileri: Minyon kadınlar nasıl giyinmeli?

- Advertisement -

Vücudumuzu iyi tanıyıp doğru kıyafetleri seçmemiz, harika bir görünüm elde etmemizin kilit noktası. Mağazalarda bedenler her ne kadar standart olduğu için minyon kadınların aldıkları ürünü terziye götürüp kendilerine uygun boyutlara getirmesi gerekebiliyor.

1- DESEN VE RENKLERE DİKKAT

1- DESEN VE RENKLERE DİKKAT

Baştan ayağa tek renk giyinmeniz sizi daha uzun gösterir. Büyük desenlerden ve fazla renkli kıyafetlerden genel olarak uzak durmalısınız. Ufak çiçekli desenler ya da dikey çizgiler giyebilirsiniz.

2- ÇANTA VE AKSESUAR SEÇİMİ

2- ÇANTA VE AKSESUAR SEÇİMİ

Minyon kadınların kesinlikle uzak durması gereken bir parça da büyük çantalar. Taktığınız çantanın vücudunuzla uyumlu olması gerekir. El çantaları, minimal takılar ve ince kemerler minyon kadınlar için ideal olacaktır.

3- PANTOLON BOYU

3- PANTOLON BOYU

Pantolonun boyu minyon kadınlar için son derece önemli. Uzun pantolonlar tercih edilmeli ve kısa pantolonlardan uzak durulmalı. İspanyol paça pantolonlar sizi olduğunuzdan daha uzun gösterebilir.

4- DEKOLTE

4- DEKOLTE

Boğazlı ya da bisiklet yaka kıyafetler boyun bölgesini daha kısa gösterir. Bu nedenle derin dekolte ya da V yakalı kıyafetler tercih edilmeli.

5- AYAKKABI SEÇİMİ

5- AYAKKABI SEÇİMİ

Minyon kadınlar, düz tabanlı ya da bilekten bağlamalı ayakkabılardan uzak durmalı. Ayrıca aşırı yüksek topuklu ayakkabılar, orantısız bir görünüme neden olur. Normal topuklu, rahat bir ayakkabı ideal görünümü yakalamanızı sağlayacaktır.

6- MİNİ PARÇALAR

6- MİNİ PARÇALAR

Mini parçalar sizi daha uzun gösterebilir. İnce belli ve minyonsanız, yüksek bel miniler sizin için ideal olacaktır. Crop top’larla yüksek bel minileri kombinlediğinizde olduğunuzdan daha uzun gözükebilirsiniz.

7- DAR PARÇALAR

7- DAR PARÇALAR

Dar kıyafetlerle vücut hatlarınızı ortaya çıkarabilir ve iyi bir denge yakalayabilirsiniz. Dar kıyafetler dengeli görünmenin yanı sıra boyunuzu da uzun gösterecektir.

- Reklam -