Ana SayfaYaşamdanGülümseme şekliniz kişiliğinizi gösteriyor

Gülümseme şekliniz kişiliğinizi gösteriyor

- Advertisement -

Gülümsemek harika, değil mi? Bunu o kadar sık ​​yapıyoruz ki aslında farklı gülümseme türleri olduğunu fark etmiyoruz. Bazı gülümsemeler parlak ve açıktır, ancak diğerleri üzgün ve samimiyetsiz olabilir. Hatta bazen incindiğimizi ve mutsuz olduğumuzu gizlemek için gülümseriz! Bu yüzden insanları daha iyi tanımak ve bir kişinin gerçekten gülümsediğini ve sahte olmadığını anlayabilmek için herkesin kullandığı gülümseme türlerine daha fazla dikkat etmeliyiz. İşte 7 çeşit gülümseme ve ne anlama geldikleri.

İMALI ŞEKİLDE SIRITAN GÜLÜŞLER

İMALI ŞEKİLDE SIRITAN GÜLÜŞLER

Sırıtan gülümsemenin eğlenmek veya mutlu hissetmekle hiçbir ilgisi yoktur. 

Sırıtmayı seven insanlar genellikle bencil ve bencildir ve hayat hakkında daha çok şey bildiklerini ve onu daha iyi anladıklarını düşünürler. 

Bu gerçek bir gülümseme değil ve kibirli veya bencil görünmek istemiyorsanız bundan kaçınmalısınız.

GERÇEK GÜLÜMSEME

GERÇEK GÜLÜMSEME

Gerçekten gülen insanlar, sadece hemen gülümsemenizi istemenizi sağlar. Böyle gülümsemelere karşı koymak imkansız! Bu gülümseme, kişinin bir sohbet, bir film ya da gerçekten güzel bir müzik performansı olsun, olanlardan memnun olduğunu söyler. Bu samimi ve odayı aydınlatıyor gibi görünüyor. İnsanların böyle gülümsediğini her gün göremezsiniz!

AÇIK AĞIZ BÜYÜK GÜLÜŞLER

AÇIK AĞIZ BÜYÜK GÜLÜŞLER

Bu en dürüst ve doğrudan gülümsemedir. Hiçbir şeyi gizlemez ve her şeyi ortaya çıkarır! Böyle gülen bir insan gerçekten eğleniyor ve bunu göstermekten çekinmiyor. Herkes böyle daha çok gülmeli!

SAHTE GÜLÜMSEME

SAHTE GÜLÜMSEME

Bu tür gülümsemeye bakmak hoş değildir ve genellikle insanlar sahte olduğunu hemen fark ederler. İnsanlar gerçek duygularını gizlemek istediklerinde sahte gülümsemeler kullanırlar. Bu tür gülümsemeler kibar ve cilalı görünür, ancak asla kalpten gitmezler.

KAPALI DUDAK GÜLÜMSEMESİ

KAPALI DUDAK GÜLÜMSEMESİ

Kapalı dudak gülümsemesi her yerde görebileceğiniz en yaygın gülümsemedir. Kibardır ve kişinin gerçek duyguları hakkında hiçbir şey açığa çıkarmaz. Ünlülerin kendilerini gergin, üzgün veya sinirli görünmeden sunmaları gerektiğinde muhtemelen kırmızı halıda defalarca görmüşsünüzdür. Tek yapmaları gereken dudaklarını birbirine bastırıp gülümsemek, o anda akıllarından ne geçiyorsa onu saklamak.

BONUS: GİZEMLİ GÜLÜMSEME

BONUS: GİZEMLİ GÜLÜMSEME

Kadınlar esrarengiz görünmek istediklerinde gizemli bir şekilde gülümsemeyi severler. Gizemli gülümsemeleri deşifre etmek zordur ve çoğu zaman erkeklerin ne anlama geldiklerini tahmin etmelerini sağlar. İşte bu yüzden kadınlar onları kullanıyor!

- Reklam -