Ana SayfaYaşamdanUzak mesafeli ilişkide uzman olan burçlar

Uzak mesafeli ilişkide uzman olan burçlar

- Advertisement -

Pandemiyle birlikte uzak mesafeli ilişkilere daha bir aşina olduk. Bu süreçte kimi ilişki bitti, kimisi daha da güçlenerek yoluna devam etti. Peki söz konusu uzak mesafeli ilişki olunca hangi burçlar daha şanslı? İşte uzak mesafeli ilişkileri en iyi yürüten burçlar…

YAY BURCU

YAY BURCU

Kendine güveni yüksek olan Yay burcu, gereksiz kıskançlıklar sergilemez ve sizi darlamaz. Bu nedenle uzak ilişkide son derece uyumludur. Siz uzaktayken o kendi işlerine odaklanır, kuruntu yapmaz. Ayrıca aniden bir uçağa atlayıp yanınıza gelme enerjisine de sahiptir.

KOÇ BURCU

KOÇ BURCU

Koç burcu mücadeleyi sevdiği için uzak mesafe onun için iyi bir meydan okuma olacaktır. İlişkisinin bozulmaması için elinden geleni yapacaktır. Tüm o mesafelere rağmen tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek ve bunu kendine bir görev edinecektir.

BAŞAK BURCU

BAŞAK BURCU

Son derece dürüst ve sadık olan Başak burçları, uzak mesafelerde bile sizi aldatmayı aklından bile geçirmeyecektir. İhtiyaç duyduğunuzda yanınızda olmaya özen gösterecektir. Sizin uzakta olmanıza değil, döndüğünüzde neler yapacağınıza odaklanmayı tercih eder. Sizin dönüşünüz için tüm planlarını çoktan yapmış olur.

- Reklam -