Ana SayfaYaşamdanMesajla flörtleşmenin 5 kuralı

Mesajla flörtleşmenin 5 kuralı

- Advertisement -

Online arkadaşlık sitelerinin de artmasıyla mesajla flörtleşme uzun zamandır hayatımızın bir parçası. Hatta flörtün ilk adımı! Peki mesajla nasıl doğru bir şekilde flörtleşeceğinizi biliyor musunuz? İşte sizi flörtten bir adım öteye taşıyacak altın kurallar…

1- EMOJİLER EKSİK OLMASIN

1- EMOJİLER EKSİK OLMASIN

Mesajlaşırken jest ve mimiklerimizi karşı tarafa aktarmamız biraz zor. Durum böyle olunca da emojiler devreye giriyor. Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için emoji kullanmaya özen göstermelisiniz. Şaka yapıyorsanız mutlaka gülücük, sevgi gösterisinde bulunacaksanız kalp koyun.

2- FOTOĞRAF GÖNDERİRKEN DİKKAT

2- FOTOĞRAF GÖNDERİRKEN DİKKAT

Karşı tarafa özellikle çekici fotoğraflar göndermeye çalışırken dikkat etmelisiniz. İnternet korsanları telefonunuzu heck’leyebilir ve bu fotoğrafların ifşa olmasını sağlayabilir. İlla ki karşı tarafa ‘çekici’ fotoğraf göndermek istiyorsanız, yüzünüzün görünmediğinden emin olmalısınız. 

3- UZUN YAZMAYIN

3- UZUN YAZMAYIN

Özellikle erkekler uzun paragraflar okumaktan pek hoşlanmaz. Elbette uzun uzun mesaj yazmaktan da hoşlanmazlar. Bu nedenle ne siz uzun mesajlar yazın ne de karşı tarafın size böyle mesajlar göndermesini beklemeyin. 

4- GECE MESAJLARINA DİKKAT

4- GECE MESAJLARINA DİKKAT

Geceleri atılan mesajlar duygu ve istek yüklü olabiliyor. Eğer o saatte mesaj atıp buluşmayı talep ediyorsa işin rengi biraz değişebilir. Bu nedenle gece mesajlarını kibarca kısa kesmekte fayda var. 

5- KISALTMALARI UNUTUN!

5- KISALTMALARI UNUTUN!

‘Slm, nbr, cnm’ gibi itici kısaltmalardan uzak durmalısınız. Türkçeyi ne kadar iyi kullanırsanız o kadar artı puan alırsınız. Hele bir de ‘de’ ve ‘da’yı nerelerde ayırmanız gerektiğini biliyorsanız, karşı taraf sizinle sohbeti kesmemek için elinden geleni yapacaktır.

- Reklam -