Ana SayfaAnne ÇocukYürümeye yeni başlayan bebeklerin gelişimine katkı sağlayacak oyuncaklar

Yürümeye yeni başlayan bebeklerin gelişimine katkı sağlayacak oyuncaklar

- Advertisement -

Yeni yürümeye başlayan çocuklar sonsuz bir enerjisi varmış gibi hissedebilirsiniz. Bu nedenle onları hareket halinde tutmak çok önemli. Çocuklarınızın fiziksel aktivite ile eğlenmesini sağlarken aynı zamanda yeni beceriler öğrenmelerine ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmanız mümkün. Yeni yürümeye başlayan çocuğunuz varsa, eğlenirken öğrenebileceği bu oyuncaklara ihtiyacınız olabilir. /ÖZEL

MİNİ SPOR ALANI

MİNİ SPOR ALANI

Çocukların sporla ilgilenmesi için hiçbir zaman erken değildir! Evinizde ya da bahçenizde mini futbol ya da basketbol sahası ile güvenli bir aktivite ortamı oluşturabilirsiniz. Spor sayesinde çocuklarınızın koordinasyonları ve motor becerileri gelişecektir. 

TÜNEL

TÜNEL

Emeklemek eğlencelidir elbette, ama bir tünelden sürünerek geçmek daha da eğlencelidir. Yeni yürümeye başlayan çocuklar renkli tünellerde emekleyebilir, dilerse oynarken içeride saklanabilir. Esnek kumaşlı tüneller farklı şekillerde hareket ettirilebilir ve kolay saklama için katlanabilir.

TREN

TREN

Harekete dayalı bir oyuncak olan tren, çocukların en sevdiği oyuncaklar arasında. Yere sabit olanların yanı sıra hareket eden ve her yere götürülebilen rayları da olan bazı tren oyuncakları çocuklarınıza sınırsız eğlence sunabilir. Böylece çocuklarınız asla sıkılmaz. 

FONKSİYONEL YÜRÜTEÇ

FONKSİYONEL YÜRÜTEÇ

Çoklu fonksiyonları olan yürüteçler, yeni yürümeye başlayan bebekleri hareket ettirmek için tasarlanmıştır. Kimilerinde yere yansıyan ışıklar da vardır. Böylece bebekler ışıkları takip ederek daha fazla hareket edebilirler. Bazı yürüteçlerin üzerinde şarkı ve ses çıkaran ayrıca küçük oyunlar bulunan eklentiler de bulunur. Bebeğiniz ister oturuyor, isterse yürüyor olsun, oyuncağın üzerindeki şekiller, renkler, hayvanlar, müzik ve daha fazlası sayesinde eğlenirken öğrenebilecek. 

- Reklam -