Ana SayfaMagazinSurvivor Ayşe'nin yatakta geceliği ile verdiği poz, takipçilerini fena kızdırdı

Survivor Ayşe’nin yatakta geceliği ile verdiği poz, takipçilerini fena kızdırdı

- Advertisement -

Magazin Haberleri

Survivor’un bitmesinin ardından bu sefer de yarışmacıların sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar gündem olmaya başardı. Yarışmacılar arasında yer alan Ayşe Yüksel’in geceliği ile yaptığı paylaşım ise takipçilerini iki ayrı fikre sevk etti.

SMS oylamasıyla elenen yarışmacı Survivor All Star 2022’nin 4’üncüsü olmuştu. Yarışmanın bitmesiyle Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel, daha çok gündeme gelmeye başladı. Ayşe Yüksel ilk olarak Survivor 2021 sezonunda gönüllüler takımında yarıştı ve yarışmayı 3’üncü olarak tamamladı.

Survivor Ayşe'nin yatakta geceliği ile verdiği poz, takipçilerini fena kızdırdı

22 yaşındaki yarışmacı, 4 yıldır tenis antrenörlüğü yapıyor. Esmer güzeli yarışmacı Ayşe, iddialı pozlarını paylaşmaktan çekinmiyor. Güzel yarışmacının, sosyal medyada 694 bin takipçisi var. Survivor Ayşe’nin son paylaşımı sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Survivor Ayşe bikinisini giydi, yatağa oturdu. Yatakta cesur poz veren yarışmacı, o kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaştığı o poz sosyal medyayı ikiye böldü. Kimileri pozunu cesur ve güzel buldu, kimileriyse Ayşe’ye bu pozların yakışmadığını söyledi.

İşte çok konuşulan o poz:

Survivor Ayşe'nin yatakta geceliği ile verdiği poz, takipçilerini fena kızdırdı

Barış Yahya Çinçin
Barış Yahya Çinçin
Gündem Editörü Haberler.com – Magazin

Magazin Haberler

- Reklam -