Ana SayfaMagazinBikinili fotoğraflarını paylaşan Hadise arkası dönük poz verdi! Ortaya atılan iddia tartışma...

Bikinili fotoğraflarını paylaşan Hadise arkası dönük poz verdi! Ortaya atılan iddia tartışma yaratacak cinsten

- Advertisement -

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise, eşiyle birlikte tatile çıktı. Tatilden bikinili karelerini paylaşan Hadise’nin arkası dönük poz vermesi tartışma yarattı. Mehmet Dinçerler’in evlendikten sonra Hadise’yi iddialı poz vermemesi konusunda uyardığı öne sürüldü.

Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile 1,5 yıllık birlikteliğini sonlandırdıktan sonra aradığı aşkı iş insanı Mehmet Dinçerler’de buldu. İlişkileri başladığı ilk günden bu yana çok konuşulan çift, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı aldı.

Snob Magazin, ünlü çiftin 30 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda evlendiğini duyurmuştu. Şimdilerde Dinçerler ile mutlu bir evlilik sürdüren Hadise, takipçileriyle tatil fotoğraflarını paylaştı. 36 yaşındaki şarkıcı, rengarenk pareosuyla verdiği pozlara “Üzülmek için zaman yok.” notunu düştü.

Hadise ve Mehmet Dinçerler Hakkında Flaş İddia!

Evlenmeden önce bikinili ve cesur pozlar veren Hadise‘nin, arkası dönük poz vermesi sevenlerini şaşırttı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler Hakkında Flaş İddia!

Mehmet Dinçerler’in evlendikten sonra Hadise‘yi iddialı poz vermemesi konusunda uyardığı öne sürüldü.

Hadise ve Mehmet Dinçerler Hakkında Flaş İddia!

1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO’sudur. Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur. Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean’s Coffees’in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler’e teslim etti.

Hadise ve Mehmet Dinçerler Hakkında Flaş İddia!

Türkiye’de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmuştur. Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022’de şarkıcı Hadise ile evlendi.

Snob Magazin / Magazin

Mehmet Dinçerler Belçika Türkiye Hadise Magazin Haberler

- Reklam -