Ana SayfaModaİspanya Kraliçesi Letizia'nın ayakkabı koleksiyonu

İspanya Kraliçesi Letizia’nın ayakkabı koleksiyonu

- Advertisement -

İspanya Kraliçesi Letizia, pahalı moda markalarına olan sevgisi ve kusursuz tarzıyla her daim göz dolduruyor. Kraliçe’nin en sevdiği marka olan Caroline Herrera’nın ayakkabılarını ve markaya ait başka ürünleri üstünde görmek mümkün. Hal böyle olunca da binlerce lira değerinde bir ayakkabı koleksiyonuna sahip olması kaçınılamaz. Gelin Kraliçe Letizia’nın şık ayakkabı koleksiyonuna bir göz atalım…

48 yaşındaki İspanya Kraliçesi Letizia, güzelliği ve tarzıyla kadınlara ilham oluyor. Katıldığı davetlerin zahmetsizce en şık kadını olabiliyor.

Tarzında sık sık topuklu ayakkabı tercih eden Kraliçe Letizia, lüks markalar giymekten hiç çekinmiyor.

Venezuela-Amerika çıkışlı moda markası Carolina Herrera,  Jacqueline Onassis, Laura Bush, Michelle Obama ve Melania Trump gibi birçok first lady tarafından tercih ediliyor. Kraliçe Letizia’nın da favori markaları arasında.

Kraliyet’te geçen yılları boyunca Kraliçe Letizia, Carolina Herrera markasının ayakkabılarının birçok çeşidini giydi. Hatta aynı ayakkabıyı defalarca giydiğine şahit olduk.

Kraliçe Letizia, markanın stiletto, yüksek topuk ve platform topuk gibi birçok modelini giydi. Giydiği her Carolina Herrera marka ayakkabının fiyatı ortalama olarak 600 sterlin, yani 7 bin Türk lirası.

Kraliçe, ayakkabılarını her daim kıyafetlerine uygun olarak seçiyor. 

Ayakkabı seçiminde bazı zaman cesaret isteyen desen ve renklere kaçabiliyor.

Kraliçe’nin geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte giydiği timsah derisi desenli sivri uçlu pembe stilettoların fiyatı 435 sterlindi. Kraliçe, pembe elbisesiyle uygun olduğu için bu modeli tercih etmişti.

117 BİN LİRALIK KOLEKSİYON

117 BİN LİRALIK KOLEKSİYON

Kraliçe, ayakkabı seçiminde koyu lacivert, nude tonlar, bronz tercih edebiliyor.

Kraliçe Letizia’nın Carolina Herrera marka ayakkabı koleksiyonun 10 bin sterlin değerinde (117 bin lira) olduğu öne sürülüyor.

Kraliçe’nin tarzı sosyal medyada da son derece ilgi görüyor. Kullanıcılar Kraliçe’nin giydiği kıyafetlerin ve ayakkabıların markalarını merak ediyor.

Kraliçe’nin gönderileri, tarzına dair hayranlık mesajlarıyla dolup taşıyor.

Kraliçe Letizia, Carolina Herrera markasının ayakkabılarıyla birlikte çantalarını da kullanmayı seviyor. Böylece tarzında bir bütünlük yaratıyor.

- Reklam -