Ana SayfaModa2022 modasında bizi neler bekliyor?

2022 modasında bizi neler bekliyor?

- Advertisement -

Her yeni yıl, elbette yeni moda akımlarıyla geliyor. Peki 2022’de bizi hangi moda akımı bekliyor? Posta gazetesi yazarı Dilara Doğan yazdı…

ÇİFT PARÇA

Çift parça üstler bir göründü bir kayboldu derken hiç çıkmamak üzere giriyor hayatımıza. Yalnızca bluzlar da değil elbiseler de artık yaka kısımlarından ayrılarak iki parça şeklinde olacak.

YILIN RENGİ, KAHVERENGİ

Kahverengi, yılın rengi. Kahvenin her tonuyla dolup taşacak etrafımız. Karizmatik bir yıl bizi bekliyor.

TRANSPARAN

Transparan üstleri hem gündüze hem geceye rahatça taşıyabileceğimiz bir yıl başlıyor. Bu tarz üstleri taşlarla hareketlendirmek ise stilinize boyut atlatacak.

DESENLİ DIŞ GİYİM

Geride bıraktığımız yıllarda, dış giyimde desen pek tercih etmesek de bu yıl desenlerin yılı olacak. İç dış desenleneceğiz. Özellikle paltolar bu yıl çok hareketli.

YAZ KIŞ TERLİK

2022’de yaz kış terlik giyeceğiz. Kış günü, sokaklarda terlikli insanlar görünce şaşırmamak için bu fikre şimdiden alışsanız iyi olur.

BLAZER’LAR ŞEKİL DEĞİŞTİRDİ

Son yıllarda blazer ceketler altın çağını yaşıyor. 2022’de blazer’lar şekil değiştirdi. Omuzları vatkalı, bel kısmı kesik detaylı blazer ceketleri ve elbiseleri sıkça göreceğiz.

DEV HIRKALAR

Kocaman hırkalar beden olarak büyümemize sebep olsa da müthiş cool durduğu kesin. Gömlekler ve tişörtler bu hırkalar sayesinde eğlenceli hale gelecek.

- Reklam -
Exit mobile version