Ana SayfaModa2021 yazında mutlaka sahip olmanız gereken 10 parça

2021 yazında mutlaka sahip olmanız gereken 10 parça

- Advertisement -

Yaz mevsimi geldi ve birçoğumuz hayalini kurduğumuz tatil için valiz hazırlamaya başladık bile. Gardırobunuzdan uzakta da şık görünmek istiyorsanız, bazı kilit parçaları mutlaka yanınızda götürmeniz gerekiyor. İşte 2021 yazında mutlaka sahip olmanız gereken 10 parça…

BUCKET ŞAPKA

BUCKET ŞAPKA

Dede şapkası olarak akıllara kazınan ‘kova’ şapkalar, 2021 yazının vazgeçilmez parçalarından. Birçok markada her bütçeye uygun bucket model şapka bulmanız mümkün. Yaz bitmeden mutlaka bir tane edinmenizi tavsiye ederiz.

RENKLİ TOPUKLU SANDALETLER

2021 yazı rengarenk ve desenli topuklulara göz kırpıyor. Neon, pembe, yeşil ve turuncu topuklu sandaletler yaz şıklığının kilit noktalarından biri. Tatilde yanınızdan eksik etmeyin.

PEMBE BİKİNİ – MAYOLAR

Sezonun en göze çarpan renklerinden olan şeker pembesi özellikle bronzlaşan tende harika duruyor! Bronzluğu seviyorsanız pembe bikinilere bir şans verin.

BEYAZ ELBİSE

Zamansız bir parça olan beyaz elbiseler, yazın kurtarıcı kıyafetlerinden. Keten kumaş tercihi aşırı sıcaklarda bile havalı görünmenizi sağlayacaktır.

HASIR ÇANTA

Yaz denilince akla ilk gelen şey şüphesiz hasır çantalar. Hasır çantalar yalnızca plajda değil, her ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz modellere sahip.

PARMAK ARASI

Bu sezon parmak arası terlikler de çeşitlendi. Rengarenk düz ya da topuklu parmak arası terliklerle şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

İKİLİ TAKIMLAR

Birkaç yıldır moda olan ikili takımlar yaz aylarının da vazgeçilmez. Kısa, uzun, pantolon ya da etekli ikili takımlar, şık ve rahat görünmenin püf noktalarından.

EKOSE

Ekose desenlerini yalnızca oduncu gömleklerine has sanıyorsanız yanılıyorsunuz. 2021 yazında ekose desenleri elbiseler ve bikinilerde sık sık göreceğiz.

ŞORTLU MİNİ ETEK

Mini etekle rahat edemeyenlerin imdadına yetişen şortlu mini etekler, çekiciliğinize konfor da getirecek. Ayrıca bu yıl tenis etekleri de çok moda. Valizinizde birine mutlaka yer açın.

CROP TOP

Crop top’lar yazın olmazsa olmazı. Alt kıyafetiniz ne olursa olsun, her görünüme son derece yakışıyor.

- Reklam -
Exit mobile version